Avtomatlashtirilgan axborot tizimlarining asosiy komponentlari - Suyarov A.M.; Xurramov A. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Zamonaviy dunyoda avtomatlashtirilgan axborot tizimlari (AAT) turli sohalarda, biznesdan tortib tibbiyotgacha, muhim rol o'ynaydi. AAT samarali ishlashi uchun bir nechta o'zaro bog'liq komponentlarning uyg'un ishlashi zarur. Ushbu maqolada AATning asosiy komponentlarini batafsil ko'rib chiqamiz.