O'SMIRLIK DAVRINING PSIXOLOGIK XUSUSUYATLARI - Ahmedov Davlatbek Saloxidin o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Maqolada o’smirlik davri va uning o’ziga xos xususiyatlari, va bu davrda o’smirlar ruhiyatida ro’y beradigan jismoniy, ruhiy va anatomik o’zgarishlar haqida fikr yuritilgan. Shuningdek ularning bilish jarayonlariga xos bo’lgan psixologik xususiyatlari tahlili keltirilgan.