BADIIY MATN SOTSIAL QATLAM NUTQINING MILLIY-MADANIY XUSUSIYATLARI: QARG‘ISH VA HAQORAT SO‘ZLAR SEMANTIKASI (TOG‘AY MURODNING “ OTAMDAN QOLGAN DALALAR” ROMANI MISOLIDA) - Ozodaxon Mardonova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada badiiy matn sotsial qatlam nutqida qo‘llanilgan lingvokulturalogik birliklardan: qarg‘ ish va haqorat so‘zlar va ularning o‘zbek frazeologik lug‘atida mavjud va mavjud bo‘lmaganlarining sharhi keltirilgan.