M.BEXBUDIYNING JADIDCHILIK G’OYALARIDA IJTIMOIY PSIXOLOGIK JIXATLARI - Gapirova Aziza Rixsiyevna; Najmiddinova Muxayyoxon Shaxobiddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda jamiyatimizda ijtimoiylashuv jarayonida yuzaga keladigan shaxslararo munosabatlarda o’zbek xalqining jadidchilik g’oyalarining omma uchun ijtimoiy pedagagik va psixologik jixatlari nazariy jixatdan yoritilgan.