СУТ БЕЗИ САРАТОНИНИ ЭРТА БОСКИЧЛАРДА АНИКЛАШ УЧУН КУЛЛАНИЛАДИГАН ТЕКШИРУВ УСУЛЛАРИ - Рўзиева Шахло Дурдикуловна (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ushbu maqolada sut bezi saratonini aniqlash uchun qo’llaniladigan tekshiruv usullari haqida bayon etilgan. Hozirgi kunda eng  ko’p foydalanilayotgan instrumental tekshiruv vositalari. Ушбу маколада сут бези саратонини аниклаш учун кулланиладиган текширув усуллари хакида баён этилган. Хозирги кунда энг куп фойдаланилаётган инструментал текширув воситаларининг тавсифи хакида суз боради.