KORXONALARNING MOLIYAVIY FAOLIYATIDAGI RISKLARNI BOSHQARISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Berdiqobilov Nodirbek Xurshid oʻgʻli; Xasanov Rashid Radjaboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada korxonalar moliyaviy faoliyatida yuzaga keladigan risklarni samarali boshqarish uchun moliyaviy xavflarni aniqlash, baholash va minimallashtirish usullariga qaratilgan bo’lib, risklarni boshqarish tizimini takomillashtirish uchun zamonaviy yondashuvlar va texnologiyalardan foydalanish imkoniyatlari yoritilgan.