USTOZ JAMSHED JAG‘ONIY SHE’RLARIDA VATAN TAVSIFI - Rahimqulov Qosim (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Jamshed Jaģoniyning vatanga bòlgan muhabbatini òziningshe’rlarida a‘lodarajada bayon qilgan.