TALABALARNING MUSTAQIL O’Z-O’ZINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK DASTURIY VOSITALARDAN FOYDALANISH - Kudenov Temurbek Maxsetbayeviсh, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada talabalar mustaqil ravishda bilim olish va o‘zo‘zini rivojlantirish jarayonida pedagogik dasturiy vositalarning roli va ahamiyati tahlil qilinadi. Ushbu vositalar orqali talabalarning bilim olish ko‘nikmalarini oshirish, shaxsiy yondashuvni amalga oshirish va ta’lim sifatini yaxshilashga qaratilgan strategiyalar ko‘rib chiqiladi. Maqolada shuningdek, zamonaviy pedagogik dasturiy vositalardan foydalanishning usullari va ularning samaradorligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.