ADABIYOTSHUNOSLIKDA “MUALLIF OBRAZI” HAMDA “MUALLIF O’LIMI” KONSEPSIYALARINING ILMIY TALQINLARI - Sulaymanova Nafisaxon Yashin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada badiiy asarlardagi muallif obrazi, shuningdek R. Bartning “muallif o’limi” konsepsiyasi, unga o’zbek va jahon olimlarining munosabati, bu borada yaratilgan tadqiqotlar haqida batafsil ma’lumot berilgan.