DAVLAT HOKIMIYATI ORGANLARI TIZIMIDA HOKIMLIK INSTITUTI TUSHUNCHASI VA UNING RIVOJLANISHI. - Aliqulov Komiljon Urol o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘zbekiston mustaqillikka erishgach, uni oldida ko‘plab vazifalar qatorida mahalliy miqyosda hokimiyatni tashkil qilish vazifasi ham paydo bo‘ldi.