BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TABIIY FANLARNI O‘QITISH JARAYONIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Sattorov Ashurqul Pattoyevich; Raxmatova Maloxat Izatulloyevna; Fattoyeva O‘g‘iloy Ashurqulovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitish jarayonini samarali tashkil qilish hamda,  zamonaviy taʼlim usullaridan foydalanib dars jarayonlarini o‘tkazish va bunda zamonaviy metodlardan foydalanish haqida so‘z yuritilgan.  Taʼlim jarayonida zamonaviy metodlardan foydalanish davr talabi bo‘lishi bilan birga bu orqali dars sifatini oshirish va o‘quvchilarni darsga bo‘lgan qiziqishini oshirishga xizmat qiladi.  Shu sababli ham tabiiy fanlarni o‘qitish jarayonida zamonaviy metodlardan foydalanish maqsadga muvofiqdir. Maqolada science