BUGUNGI KUNDA DONARLIK TIZIMI QANDAY - MAXMUDOVA LOLAXON SADULLOYEVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi kunda respublikamizda malumbir donarlik tizimlarini yo’lga qo’yish borasida ko’plab ishlar olib borrilmoqda ,ammo rivojlangan mamlakatlar tibbiyoti bu soha juda ehtiyotkorlik va ko’plab mablag’  talab etishini ko’rsatdi. Hozirda tana a’zolari bundan tashqari to’qimalar ham ko’chirib o’tkazish yo’lga qo’yilmoqda . Bu jarayonda  sifatli muhit va o’z ishining tajribali salohiyatli kadrlari tayyorlash bugungi kun talabidir.