OPERATSIYADAN KEYING DAVRDA BEMORLAR HOLATINI BELGILASH - DAVIROVA GULBAXOR MAMASALIYEVNA, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqola operatsiyalardan keying davrda bemor uchun qulay sharoit holatni yaratish haqida . Operatsiyadan keyin bemorlarni palataga olish , bog’lamlar tushgan holatda bog’lamlarni yangilash , sun’iy va tabiiy ovqatlantirish holatlarini ochib beradi.