VATSLAV HAVELNING “KUCHSIZLAR KUCHI” ASARINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Tursunboyeva Umida Faxriddin qizi; Mansurov Abdulaziz Akbarjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Chex jamiyati uchun taraqqiyparvar fikrlarni ishlab chiqa olgan va o‘sha zaruriy vaqtda anglab yetib bera olgan Vatslav Havel o‘zining qarashlari bilan mana shunday rejimlarning mohiyatini anglab yetilishida dolzarb hisoblanadi. “Kuchsizlar kuchi” asari orqali har bir jamiyat o‘ziga baho berishi va kelajakda muammolarga duch kelmasligi uchun o‘zini isloh qilib turishi kerakligi haqida xulosa olishga yordam beradi.