INNOVATSION AGROXIZMATLAR KO’RSATISHNI BOSHQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Saidova F.K; Muhammadov Amirbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada innovatsion agroxizmatlar ko’rsatish nima ekanligi, uning samaradorligini oshirish yo’llari, uni boshqarishni tashkil etish, uning zaruriyati, u bilan olib borilayotgan jarayonlarning osonlashtirilishi va shu kabi muhim mavzular haqida fikr boradi. Shuningdek maqolada agroxizmatlar ko’rsatishdan keng qamrovli foydalanish haqida so’z boradi.