QISHLOQ XO’JALIGIDA TRANSPORT LOGISTIKASI - Saidova F.K,; Qobilov Bahodir, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada transport logistikasi nima ekanligi, uning ishlashi, uning qishloq xo’jaligi iqtisodiyotidagi o’rni, zaruriyati, u bilan olib borilayotgan agrologistik jarayonlar va xalqaro tajriba, uning muammolari va rivojlantirish va shu kabi muhim mavzular haqida fikr boradi. Shuningdek maqolada qishloq xo’jaligida transport logistikasidan keng qamrovli foydalanish haqida so’z boradi.