MAKTABGACHA TAʻLIM TIZIMIDA RAXBAR ETIKASI VA MADANIYATI - Shaymanova Iroda Alisherovna, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha taʻlim tashkilotlarida taʻlim  maktabgacha taʻlim tizimida raxbar etikasi va madaniyati keng ma’noda yoritilib maʻlumot berilgan