MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA СHET TILLARNI O‘RGATISHNI RIVOJLANTIRISH TAMOYILLARI - Nazarova Husniya Nasriddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimdagi, tarbiyalanuvchilarni chet tillarni, xususan, ingliz va rus tillariga o‘qitishdagi mavjud muammolar va ularning yechimlari haqida so‘z yuritilgan.