QISHLOQ XO’JALIGI LOGISTIKASIDA ZAXIRALAR - Saidova F.K; Raxmonov Rustam (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada qishloq xo’jaligi logistikasida zaxiralar nima ekanligi, uning zaruriyati, uning muhimligi, u haqidagi olimlarning jumlalari haqida fikr boradi. Shuningdek maqolada qishloq xo’jaligi logistikasida zaxiralardan keng qamrovli foydalanish haqida so’z boradi.