ONA TILI MASHG’ULOTLARIDA KEYSLARDAN FOYDALANISH METODIKASI - Boysariyeva Manzura, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bu maqolada ona tili fanida keys metodlaridan matnlarda foydalanish haqida fikr yuritilgan.Hozirgi vaqtda ona tili matnlar asosida yaratilyapti. Mana shu matnlarni o’quvchilar bilan birgalikda keys metodi orqali tahlil qilish maqolamning bosh maqsadlaridan biri sanaladi.