MEKTEP OQÍWSHÍLARÍNDA MUZÍKA TÁLIMI ARQALÍ ESTETIKALÍQ TÁRBIYA MÁDENIYATÍN QÁLIPLESTIRIW - Tursınbaeva Umida; Kamalova Gúlmaryam (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
El basshımız SH.M.Mirziyoev «Insan tulǵasın, onıń joqarı ruwxıylıq pazıyletlerin jetilistiriw milliy ǵáressizlik ideologiyasın qáliplestiriw jas áwladtı bay mádeniy, miyrimli jánede tariyxıy qádiriyatlarımızǵa húrmet itibar ǵáressiz Watanımızǵa mehr – muhabbat ruwxında tárbiyalaw talapları, aldımızǵa juwapkerli wazıypalardı qoymaqta» 1-, dep ayrıqsha atap ótedi.