PARKENSON KASALLIGINING SABABLARI, BELGILARI, DIAGNOSTIKASI VA DAVOSI OLDINI OLISH - Turdimatova Shaxnoza Raximjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Parkinson kasalligi markaziy asab tizimining progressiv degenerativ kasalligi bo‘lib, harakat buzilishlari bilan tavsiflanadi