KRISTALLAR GIDRODINAMIKASI - Mansurova Gulchexra Alidjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Suyuq kristallar va ularning elektrik xususiyatlari, suyuq kristallar asosidagi qurilmalar ishlashining fizikaviy printsiplari haqida ma’limotlar   yoritib berilgan.