YARIMO’TKAZGICHLARNING METALLARDAN FARQI - Mansurova Gulchexra Alidjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yarimo’tkazgichlar tuzilishi va ularda tok tashuvchi zarralar, yarimo’tkazgichlarda elektr tokining yuzaga kelishi, yarim o’tkazgich materiallarini tashqi ta’sirlarga sezgirligi  berilgan.