“SHARAPATDIN PAXRATDINOV DÓRETIWSHILIGINDE «GÚLDÁSTE» QOSÍǴÍ” - Kamalova Gúlmaryam; Xojabaeva Mavlyuda Salamat qızı (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bul maqalada tanıqlı muzıka iyesi hám Qaraqalpaqstanǵa miyneti sińgen kórkem óner ǵayratkeri, Qaraqalpaqstan jaslar awqamı sıylıǵınıń laureatı, belgili namager Sharapatdin Paxratdinovtıń «Gúldáste» qosıǵınıń keń etip talıqlanıwı hám payda bolıw tariyxı haqqında maǵlıwmat beriledi.