"ILM YO'LI" VARIATIV DASTURIY TA'MINOTI ORQALI BOLALARINI MAKTAB TA’LIMIGA SIFATLI TAYYORLASHNING METODIK TIZIMI - Abdullayeva Dilfuza Sobir qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maktabgacha ta’lim davrida bolalarning intellektual, emosional va ijtimoiy rivojlanishi uchun muhim bo‘lgan dasturiy ta’minotlar, ularning o‘qish va o‘rganish jarayonlariga qanday ta’sir ko‘rsatishi haqida ma'lumot beriladi."Ilm yo'li" dasturiy ta'minoti, shuningdek, o'qituvchilarga talabalar bilan ishlashning yangi usullarini taqdim etadi va o'qitish jarayonini tomma-tomma qanday qilib yanada samarali qilish mumkinligini ko‘rsatadi. O‘qituvchilar uchun iyun va yozgi ta'til davomida o'zingizni rivojlantirish va yangi yondoshuvlarni o‘rganish imkoniyatlarini yaratadi.