ADABIYOT DARSLARIDA KO'RGAZMALI QUROLLARDAN FOYDALANISH - Kamalxodjayeva Muxtasarxon Kazimdjanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada adabiyot darslarida o'rgatilayotgan mavzuning o'quvchilar uchun yanada tushunari va esda qolarli bo'lishi uchun tayyorlangan ko'rgazmalarning sifati, ko'zda tutilgan maqsadlarga mosligi, qulayligi va ulardan to'g'ri foydalanish mashg'ulotlar samaradorligini oshirishga ijobiy ta'sir ko'rsatishi muhimligi haqida yozilgan.