HOZIRGI DAVR YOSHLAR PSIXOLOGIYASIGA DOIR AYRIM MA’LUMOTLAR - Bayrambekova Sevinch Ma’ruf qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Yoshlar psixologiyasi – inson rivojlanishining muhim bosqichi bo‘lib, u jismoniy va ruhiy o‘zgarishlar, ijtimoiy va shaxsiy shakllanish jarayonlarini o‘z ichiga oladi. Ushbu maqolada yoshlarning psixologik xususiyatlari, hozirgi zamon yoshlarining muammolari, ular o‘rtasidagi ijtimoiy aloqalar, o‘zini anglash va motivatsiya masalalari, shuningdek, zamonaviy texnologiyalar va media ta’siri haqida so‘z yuritiladi.