BO‘LAJAK PSIXOLOGLARNING KASBIY O‘ZINI O‘ZI ANGLASHIDAGI AXLOQIY JIHATLAR - Murodova Komila Faxriddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada bo’lajak psixologlarning kasbiy faoliyatida axloqiy me’yorlarga rioya qilish va kasbiy o’zini o’zi anglashning axloqiy jihatlari tahlil qilinadi. Psixologning o’z kasbiy rolini anglash jarayoni nafaqat ilmiy bilim va ko’nikmalarni, balki insoniylik, mas’uliyat, halollik va shaxsiy axloqiy qadriyatlarni ham o’z ichiga oladi.