TO‘PLAMLAR NAZARIYASI VA UNING ZAMONAVIY MATEMATIKADAGI O‘RNI - Muhammademinov Ahmadjon Azizjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada to‘plamlar nazariyasining asosiy tushunchalari, tarixiy rivojlanishi va zamonaviy matematikada qo‘llanilish jarayonlari tadbiq etilgan.