OLMALIQ MA’DANLI HUDUDIDAGI MIS-PORFIR MA’DANLARINING GEOLOGIK O‘RGANILGANLIGI (QIZOTA YOKI BUGUNGI YOSHLIK-II KONI MISOLIDA) - J.Sh. Rabbimov2; B.A. Komilov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Olmaliq hududida joylashgan ma’danli  maydonlar va Qizota (Yoshlik-II) konining gelogik tuzilishi va mis-porfir ma’danlashuvi xususida fikr-mulohazalar keltirilgan.