MAKTANGACHA YOSHDAGI BOLARNI NUTQINI O’STIRISHDA HIKOYALARNING AHAMIYATI - Abdullayeva Feruza Akramovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini o’stirishda hikoya eshitish va aytishning muhum vazifalari haqida fikr yuritiladi. Hikoyaning turlari va bolani o’z fikrini erkin bayon etishda hikoya usullari yoritilgan.