PSIXOPROFILAKTIKA VA PSIXOTERAPIYA TUSHUNCHALARI - Qodirova Shaxnozaxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada psixoprofilaktika va psixoterapiya haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.