DUGOH HUSAYNIY - O'g'iloy Bozarboy qizi Teshaboyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqaom  Shashmaqom va Farg’ona – Toshkent       maqom yo’llari  tarkibiga kiruvchi  “Dugoh” va “Husayniy” ladlarining yaxlitligi haqida soz yuritilgan.