YANGI O'ZBEKISTON: ISLOHOTLAR SAMARASI INSON HUQUQLARIDA NAMOYON BO'LISHI - Yangiboyev Farhod Rashidovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maqolada yangilanayotgan O‘zbekiston taraqqiyotidagi o‘zgarishlar va fuqarolarning qarashlari to‘g‘risida mulohazalar yuritilgan. oshirish Fuqarolardagi tashabbuskorlik va amalga oshirilayotgan islohotlarga dahldorlikni yanada bo‘yicha bir qator takliflar ilgari surilgan.