ENERGETIK ICHIMLIKLAR SOG'LIQ UCHUN ZARARLI - MAVLANOVA NARGIZA OLIMOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ko'p odamlar energiyani tez ko'tarish uchun energetik ichimliklarni yaxshi ko'radilar. Biroq, bu ichimliklar sog'lig'ingizga va yurakka salbiy ta'sir ko'rsatishi mumkin.Energetik ichimliklarni olish juda oson va ko'pchilik ularni sog'lig'iga qanday ta'sir qilishi haqida o'ylamasdan ichishadi. Ushbu ichimliklarning mashhurligi oshishi bilan, bu mumkin bo'lgan yurak xatarlari haqida bilish muhimdir. Bu, ayniqsa, yurak muammolari yoki yuqori qon bosimi bo'lgan odamlar uchun to'g'ri keladi.