HOMILADORLIK VA TUG'ISH DAVRLARIDA AYOLLARNI PSIXOLOGIK QO'LLAB-QUVVATLASH. - ISLOMOVA GULRUX ISLOM QIZI; MUSURMANOVA SHAXNOZA SALAYDINOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada homiladorlik va tug'ish davrlarida ayollarni psixologik yordam berishning qisqacha tavsifi keltirilgan.