TALABALARDA AXLOQIY MADANIYATNI SHAKLLANTIRISHNING MAZMUN-MOHIYATI - Tursunova Malika Sanjar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada   axloq va axloqiy madaniyat  tushunchalarining mazmuni, ularning  yoshlar  hayotidagi ahamiyati  hamda  talabalarda  axloqiy madaniyatni shakllantirishning mohiyati haqida so’z yuritilgan.