ТИББИЁТ ХОДИМЛАРИ ШАХСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Худоёрова Ойсоат Келдиёровна; Сайитмуратов Нодиржон Боймурот ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: замонавий тиббиёт ходимлари шахсини шакллантиришнинг хусусиятлари ва йўллари аниқланган ҳамда улар шахсининг этикети, илмий билими, амалий кўникмаларини янада такомиллаштириш юзасидан илмий тавсиялар берилган.