АДАБИЁТ ТАЪЛИМИ ЖАРАЁНИДА АЛИШЕР НАВОИЙ ИЖОДИЙ ҚАРАШЛАРИНИ ОНГЛИ ИДРОК ЭТИШНИНГ БАЪЗИ МАСАЛАЛАРИ - Худоёрова Ойсоат Келдиёровна; Сайитмуратов Нодиржон Боймурот ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада Алишер Навоийнинг маънавий олами, ижодкор сифатидаги сийрати, фазилатлари, қарашлари, юксак инсонпарварлик ғояларидан фойдаланишга доир илмий амалий тавсиялар берилган бўлиб, унинг. маърифий дунёси, одоб-ахлоқ концепцияси акс эттирилган.