ZAMBURUG’ DORIVOR O’SIMLIGI (Plantago major L) - Erjanova Sh.; Baxiyeva L. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  zubturum  o’simligining  morfologik  tuzilishi, kimyoviy tarkibi,  undan tayyorlanadigan dorivor vositalar, xalq tabobatida ishlatilishi haqida bayon qilingan.