MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA TA’LIM-TARBIYANING PRINSPLARI VA KONPITENSIYALARINI JAHON TAJRIBASI ASOSIDA TARBIYALANUVCHILARDA SHAKLLANTIRISH - Urazi’mova Rano Undasi’novna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada ta’lim tarbiya jarayoni, ta’lim tarbiyaning prinsplari va konpitensiyalarini  jahon tajribasini o‘rgangan holda tashkil etish va ta’lim tarbiyani jahon tajribasi asosida shakillantrish haqida aytib o‘tilgan.