MAMLAKATIMIZ HUDUDLARIDA QISHLOQ TURIZMI SALOHIYATI HOLATI VA UNGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR TAHLILI - Shodiyeva Muhayyo Anvarovna; K.Xomitov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qishloq turistik zonalarning salohiyati va unga ta’sir etuvchi tahlil qilingan.