TURIZM SOHASIDA AMALGA OSHIRILGAN VA KELAJAKDA AMALGA OSHIRILISHI KERAK BO’LGAN ISHLAR TAHLILI - Shodiyeva Muhayyo Anvarovna; K.Xomitov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turizmni rivojlantirish uchun mamlakatda amalga oshirilgan va oshirilishi kerak bo‘lgan ishlar, vazifalar tahlil qilingan.