МИЛЛИЙ, МАЪНАВИЙ ВА ДИНИЙ ҚАДРИЯТЛАР - Худоёрова Ойсоат Келдиёровна; Пайзиева Нилуфар Хаётжоновна; Сайитмуратов Нодиржон Боймурот ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ёшларнинг миллий-маънавий, диний қадриятлар руҳида тарбиялаш мазмуни ва моҳияти аниқланган бўлиб, уларнинг ўзлаштирган билимларини демократик тамойиллар асосида амалиётдаги ижросини таъминлашни асосий йўллари, усулларига доир илмий тавсиялар акс эттирилган.