ЁШЛАРНИНГ КИТОБХОНЛИК МАДАНИЯТИНИ ЮКСАЛТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Худоёрова Ойсоат Келдиёровна; Сайитмуратов Нодиржон Боймурот ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Инсоннинг маънавий, маърифий, ақлий билимга эга бўлишида китобнинг ўрни  ва аҳамияти ифода этилган. Ёшларни миллий ва умуминсоний қадриятлар руҳида тарбиялаш ҳамда жамиятнинг ривожланишидаги таъсири кўрсатилган. Ёшларнинг китобхонлик маданиятини юксалтиришнинг энг муҳим йўллари ва йўналишлари юзасидан илмий тавсиялар берилган.