MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINING MAQSAD VA VAZIFALARI VA TA’LIM SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Allamuradova Gulnoza Anvarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimining maqsad va vazifalari va ta’lim tizimini yanda takomillashtirish haqida aytib o‘tilgan.