RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ORQALI MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Mamasoliyeva Nigora Ubaydullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada  raqamli axborot texnologiyalari haqida qisqacha tushunchalar, raqamli axborot texnologiya vositalari,  raqamli axborot texnologiyalardan foydalanish usullari va imkoniyatlari kabi muhim amallar toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.