MAKTABGACHA TA’LMDA TIZIMIDA BOLALARNING RIVOJLANISH SOXALARI KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH - Uraimova Feruza Mirolimjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolaning rivojlanish sohalari kompetensiyalari bayon qilingan. Bolaning rivojlanish sohalari kompetensiyalarining metodologik asoslari ko‘rsatib berilgan. Jumladan, maktabgacha ta’lim va tarbiya sohasiga oid me’yoriy-huquqiy hujjatlarga alohida to‘xtalib o‘tilgan.