MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA MASHG‘ULOTLARNI MULTIMEDIA VOSITALARI BILAN SAMARLI TASHKIL QILISH USULLARI - Xudaybergenova Muxabbat Pulotovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida mashg‘ulotlarni multimedia vositalari bilan samarli tashkil qilish usullari va ta’lim sifatini oshirish haqida aytib o‘tilgan.